• Strona główna
  • Ogród
  • Pszczelarstwo
  • Podróże
  • Zrób to sam
  • Cytaty
  • O mnie
  • Kontakt
  • Szukaj
Oko Ślimaka
Oko Ślimaka
Inspiracje z natury
Przejdź do treści
  • Strona główna
  • Ogród
  • Pszczelarstwo
  • Podróże
  • Zrób to sam
  • Cytaty
  • O mnie
  • Kontakt
  • Szukaj
Skladnik: masła
Strona główna Przepisy

Skladnik: masła

Bożonarodzeniowy przysmak – krążki miodowe QAGHAQ TA’ L-GHASEL – Malta

Bożonarodzeniowy przysmak – krążki miodowe QAGHAQ TA’ L-GHASEL – Malta

0

Dziś przepis na krążki miodowe  QAGHAQ TA’ L-GHASEL – przysmak przywieziony z podróży na Maltę, gdzie jest dość popularny nie tylko w czasie Świąt Bożego Narodzenia. Charakteryzuje się słodkim smakiem, ciekawym wyglądem oraz cudownym zapachem pomarańczy i cynamonu. Nie znalazłam…

Czytaj dalej"Bożonarodzeniowy przysmak – krążki miodowe QAGHAQ TA’ L-GHASEL – Malta"

Cytat

Dni nasze jak dni motylka,
Życiem wschód, śmiercią południe;
Lepsza w kwietniu jedna chwilka
Niż w jesieni cale grudnie.

 

A.Mickiewicz „Pierwiosnek”

Kategorie

  • Film (1)
  • Książki (2)
  • Kuchnia (5)
  • Ogród (8)
  • Podróże (2)
  • Przyroda (3)
  • Pszczelarstwo (5)
  • Zrób to sam (1)

ważne!

Napisz do mnie

kontakt@okoslimaka.waw.pl

Tagi

Boże Narodzenie chwasty cukinia czosnek niedźwiedzi dynia dynia makaronowa dynia piżmowa dzika kuchnia film Izrael jarmuż jesień ketmia kiwano książki liście miód miód nawłociowy mniszek lekarski nasiona nawłoć Ogród ogórek ogórek meksykański owoce pomidor pomidor gruszkowy przyroda psychologia pszczoły ptaki rasy pszczół relacje rodzina pszczela rukiew wodna salsefia skorzonera soki z brzozy warzywa winogrono wiosna wężymord zawód pszczelarz zioła żółtlica

Wszystkie zdjęcia opublikowane na blogu są moją własnością i są chronione prawem autorskim.

Zabrania się kopiowania i wykorzystywania zdjęć w jakikolwiek sposób bez mojej zgody. Dziękuję.

©2018 Oko Ślimaka
Oparte na Septera & WordPress.
Powrót na górę
Nasza strona wykorzystuje technologię "ciasteczek". Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich używanie.Ok, akceptuję.Polityka Prywatności